Jeugdvoetbal Riemst top
..:: Menu ::..
» Homepage
» Nieuws
» Ploegen
» Info
  » Algemeen
  » Terreinen
  » Bestuur
» Inspraak
» Foto's
» Links
» Sponsors
» Gastenboek
» Contact
..:: Login ::..
..:: Sponsors ::..
Info › Terreinen
Plein Riemst RIVO Riemst is gelegen in Riemst centrum. Er is hier altijd een drukte van zeer jeugdige voetballertjes. Onze duiveltjes en pluimpjes trainen hier tweemaal per week en in het weekend spelen deze ploegen hier hun wedstrijd.
Op de terreinen van Vlijtingen VV trainen en spelen de ploegen van de categorie pré-miniemen. De B-ploeg van de groep kadetten zal hier haar weekendwedstrijd spelen. Deze locatie in het noordelijk gedeelte van Riemst, heeft een nieuwe kantine die zeer goed is uitgerust. Hier wordt altijd hard gewerkt aan allerlei verbeteringen aan de infrastructuur. Plein Vlijtingen
Plein Vroenhoven Te Vroenhoven trainen alle kadetten. De A-ploeg van deze categorie zal hier haar weekendwedstrijd spelen. Hier zijn tijdens het tussenseizoen 2001 de handen uit de mouwen gestoken met een nieuwe kantine als gevolg die ook goed is uitgerust. Ten oosten van Vroenhoven grenst, zoals waarschijnlijk goed geweten is, Maastricht.
Val-Meer. Plein Valmeer
Plein Zichen Zichen-Zussen-Bolder ligt in het zuiden van de gemeente Riemst en grenst aan Wallonië. Op het terrein van SK ZZB spelen en trainen miniemen, de scholieren en de juniores. Ook deze infrastructuur heeft een metamorfose ondergaan. De kantine, kleedkamers en douches werden helemaal vernieuwd.
..:: Uitslagen ::..

Juniors:
RVVVZ - V 's Herenelderen: 3 - 5

Scholieren A:
Sp.Genk Zuid - RVVVZ: 0 - 6

Scholieren B:
RVVVZ - SK Munsterbilzen: 6 - 4

Kadetten:
KMR Biezen - RVVVZ: 1 - 1

Miniemen A:
RVVVZ - U Rutten: 6 - 0

Miniemen B:
RVVVZ - Alt Hoeselt B: 3 - 3

Preminiemen A:
RVVVZ - K.M.R. Biezen: 6 - 3

Preminiemen B:
RVVVZ - K.M.R. Biezen: 0 - 6

Duiveltjes A:
geen

Duiveltjes B:
geen

Pluimpjes:
geen
www.jeugdvoetbal-riemst.be © Webmaster